OFICIALI SANTUOKA UŽSIENYJE - ZANZIBARAS

VESTUVĖS UŽSIENYJE DVIEMS

Egzotiškasis Zanzibaras su savo įspūdinga istorija, neįtikėtina gamta, kerinčiais saulėlydžiais, baltais paplūdimiais ir tiesiog apgaubtas egzotiškų prieskonių kvapo. Daugelį keliautojų traukia jau vien skambus pavadinimas. Gilios turtingos praeities, apdovanotos švelniu tropiniu klimatu, sodria augmenija, apsuptos akinančio baltumo smėlio paplūdimių Zanzibaro salos jus nukels į tikrą rojų.

Oficialios vestuvės Zanzibare ir santuoka galiojanti Lietuvoje, su visais dokumentų ir formalumų tvarkymais kuriuos jūs galite pamiršti, nes šitą darbą atliksime už jus.

Atrinkti tik geriausi viešbučiai, intymi aplinka, dėmesys net smulkiausioms detalėms, vestuvės Zanzibare –vadinasi vestuvės kitaip. Vertinantiems privatumą, ieškantiems prabangos ir nepaliestos gamtos.

Siūlome pasinerti į egzotiškus potyrius, pasimėgauti geriausių viešbučių teikiama prabanga ir atšvęsti vestuves dviese romantiškiausiame žemės lopinėlyje.

Įvairių patarimų ir rekomendacijų apie vestuves, rasite mūsų blog’e.

Pridėkite kitoniško prieskonio ir po vestuvių, laiką leiskite tyrinėdami laukinę Tanzanijos gamtą. Įspūdingi safariai su skrydžiu iš Zanzibaro. Galite pasirinkti dienos safario turą arba 3 dienų safario turą, aplankant ir Masajų kaimelį.

Vestuvinis paketas  (oficialios vestuvės, santuoka galiojanti Lietuvoje)

Civilinė dalis
Dokumentų paruošimas Lietuvoje ( vertimai, apostilės)
Administraciniai civilinės būklės aktų biuro ir registro mokesčiai
Metrikacijos biuro darbuotojas ir jo transporto išlaidos vestuvių dienai
Oficialus ceremonmeisteris santuokai
Liudininkai
Vestuvių liudijimo tvarkymo mokesčiai (užsienio reikalų ministerijos antspaudas, apostilė)
Vestuvių koordinatoriaus paslaugos
Santuokos liudijimas anglų kalba ir siuntimas kurjeriu nurodytu adresu
Šventinė dalis ( detalus šventinis paketas nurodytas prie kiekvieno viešbučio)
Vestuvių ceremonija balto smėlio paplūdimyje
Vestuvių vietos puošyba
Puokštė nuotakai ir butonjerė jaunikiui
Vestuvinis tortas
Butelis putojančio vyno
Romantiška foninė muzika ceremonijos metu (įrašas)
Vestuvių koordinatorė

Vestuvinio paketo kaina nuo 4260 EUR/ 2 asmenims
Į vestuvinio paketo kainą yra įskaičiuotos visos privalomos išlaidos – daugiau jokių papildomų mokesčių!

Pagal pageidavimą, papildomai galima užsakyti šukuoseną, makiažą, video ir kt. paslaugas.

 

P.S. Į vestuvinio paketo kainą skrydis ir apgyvendinimas neįskaičiuotas. Kadangi vestuvių datą kiekvienas renkasi individualiai, kainos skaičiuojamos taip pat individualiai, priklausomai nuo kelionės datos, trukmės, viešbučio kategorijos ir maitinimo.

Zanzibare vyrauja atogrąžų klimatas, šilta temperatūra ir didelis drėgmės lygis ištisus metus. Sala išgyvena du skirtingus sezonus – drėgnąjį ir sausąjį.

Drėgnasis sezonas:

Drėgnas sezonas Zanzibare paprastai trunka nuo kovo iki gegužės ir vėl nuo lapkričio iki gruodžio. Per šį laiką saloje lyja smarkūs krituliai ir kartais perkūnija. Drėgmės lygis taip pat yra aukštas, todėl oras jaučiasi karštesnis nei iš tikrųjų.

Sausasis sezonas:

Sausasis sezonas Zanzibare paprastai trunka nuo birželio iki spalio ir vėl nuo sausio iki vasario. Šiuo metu saloje būna šiltas ir saulėtas oras, o kritulių mažai arba visai nėra. Drėgmės lygis sausuoju metų laiku yra mažesnis, todėl oras komfortiškesnis.

Geriausias kelionių sezonas:

Geriausias laikas aplankyti Zanzibarą yra sausasis sezonas, nuo birželio iki spalio ir vėl nuo sausio iki vasario. Šiuo metu oras yra šiltas ir saulėtas, o kritulių mažai arba visai nėra. Tačiau žinoma, kad sausas sezonas yra didžiausias turizmo sezonas, todėl apgyvendinimo ir kitų paslaugų kainos gali būti didesnės.

Zanzibarą sudaro kelios salos, dvi pagrindinės salos yra Unguja (taip pat žinomas kaip Zanzibaro sala) ir Pemba sala. Oro sąlygos skirtingose ​​Zanzibaro dalyse:

Unguja/Zanzibaro sala
Šiaurinė Unguja pakrantė
, apimanti tokias populiarias vietas kaip Nungwi ir Kendwa, paprastai yra šiltesnė ir sausesnė nei kitose salos dalyse. Paplūdimio zonos taip pat yra platesnės, o vanduo skaidresnis, todėl tai populiari turistų vieta.
Rytinė Unguja pakrantė, apimanti tokias sritis kaip Paje ir Jambiani, yra labiau atogrąžų klimato ir iškrenta šiek tiek daugiau kritulių nei šiaurinėje pakrantėje. Vietovė garsėja nuostabiais paplūdimiais ir ramiais vandenimis.
Pietinė Unguja pakrantė, apimanti tokias sritis kaip Kizimkazi ir Jozani miškas, yra mažiau išvystyta ir atokesnė nei kitos salos dalys. Vietovė žinoma dėl savo gamtos grožio ir laukinės gamtos, įskaitant delfinus ir beždžiones.
Vakarinėje Unguja pakrantėje, kuri apima tokias sritis kaip Stone Town ir Mangapwani, iškrenta daugiau kritulių nei šiaurinėje ir rytinėje pakrantėse. Vietovė žinoma dėl savo istorinės reikšmės ir kultūrinių lankytinų vietų, įskaitant į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą įtrauktą Stone Town.

Pembos sala

Šiaurinėje Pembos salos pakrantėje, kurioje yra tokios populiarios vietos kaip Ngezi ir Mkoani, klimatas panašus į šiaurinę Unguja pakrantę. Rajonas žinomas dėl savo nesugadintų paplūdimių ir koralinių rifų, todėl tai populiari paviršinio ir giluminio nardymo vieta.

Rytinėje Pembos salos pakrantėje, kuri apima tokias sritis kaip Chake Chake ir Mjini, iškrenta daugiau kritulių nei šiaurinėje pakrantėje. Vietovė garsėja žvejų kaimais ir tradiciniu gyvenimo būdu.

Pietinė Pembos salos pakrantė, apimanti tokias sritis kaip Mkoani ir Wete, yra mažiau išvystyta nei kitos salos dalys. Vietovė žinoma dėl savo gamtos grožio ir atokių kaimų.

Vakarinė pakrantė: Pembos salos vakarinė pakrantė iš esmės neišvystyta ir sunkiai pasiekiama. Rajonas žinomas dėl savo nepaliestų paplūdimių ir nesugadintų koralų rifų, todėl tai populiari vieta nardymui ir paviršiniam nardymui.

 

Vidutinė temperatūra ir kritulių kiekis Zanzibare:

Sausio mėn.: vidutinė temperatūra 28°C, vidutinis kritulių kiekis – 50 mm

Vasaris: vidutinė temperatūra 28°C, vidutinis kritulių kiekis – 50 mm

Kovas: vidutinė temperatūra 28°C, vidutinis kritulių kiekis – 150 mm

Balandis: vidutinė temperatūra 28°C, vidutinis kritulių kiekis – 250 mm

Gegužės mėn.: vidutinė temperatūra 27°C, vidutinis kritulių kiekis – 150 mm

Birželis: vidutinė temperatūra 25°C, vidutinis kritulių kiekis – 50 mm

Liepa: vidutinė temperatūra 24°C, vidutinis kritulių kiekis – 30 mm

Rugpjūtis: vidutinė temperatūra 24°C, vidutinis kritulių kiekis – 30 mm

Rugsėjis: vidutinė temperatūra 24°C, vidutinis kritulių kiekis – 40 mm

Spalis: vidutinė temperatūra 26°C, vidutinis kritulių kiekis – 80 mm

Lapkritis: vidutinė temperatūra 27°C, vidutinis kritulių kiekis – 130 mm

Gruodžio mėn.: vidutinė temperatūra 28°C, vidutinis kritulių kiekis – 140 mm

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    SIŪLOMI VIEŠBUČIAI

    baraza-resort-zanzibar-viesbutis-vestuves-zanzibare-4

    Baraza Resort SPA *****

    Mėgaukitės nepriekaištingu poilsiu  „Baraza Resort and Spa“ prabangiame „viskas įskaičiuota“ Zanzibaro viešbutyje. Viešbutis prestižinio pasaulinio kelionių žurnalo Condé Nast Traveller buvo išrinktas vienu iš 60 geriausių viešbučių pasaulyje.

    Maitinimas: viskas įskaičiuota

    breezes-beach-club-viebutis-vestuves-zanzibare-22

    Breezes Beach Club SPA *****

    Įsikūręs idiliškame Bwejuu paplūdimyje pietrytinėje pakrantėje, „Breezes Beach Club and Spa“ gali pasigirti lauko baseinu, restoranais ir vandens sporto įranga.
    Dramblio kaulo atspalviais dekoruotuose kambariuose ir liukso numeriuose yra oro kondicionieriai, terasos, šaldytuvai, seifai ir vonios kambariai.

    Maitinimas: pusryčiai ir vakarienė

    karafuu-beach-resort-spa-viesbutis-vestuves-zanzibare-10

    Karafuu Beach Resort SPA *****

    Įsikūręs nuošaliame pudros baltumo smėlio ruože ir nuostabiame atogrąžų sode rytinėje salos pakrantėje, vos už 50 minučių kelio automobiliu nuo oro uosto, „Karafuu“ yra vienintelis viešbutis, kuriame galėsite patogiai plaukioti vandenyne atoslūgio metu. 200 metrų takas priešais viešbutį veda iš paplūdimio į milžinišką natūralų baseiną. Nesvarbu, ar atsipalaiduojate ant gulto, maudydamiesi krištolo skaidrumo Indijos vandenyno vandenyje, ar mėgaudamiesi mėnulio apšviestu pasivaikščiojimu po nesibaigiančius palmių giraites, „Karafuu Beach Resort and Spa“ iš naujo padeda surasti prabangą.

    Maitinimas: pusryčiai

    myblue-viesbutis-zanzibaras-vestuves-zanzibare

    My Blue Hotel Zanzibar ****

    Viešbutis yra įsikūręs vienoje iš gražiausių salos vietų Nungwi, garsėjančiame saulėlydžiais ir jūra.
    Jis yra apie 50 km nuo Stone Town oro uosto ir yra lengvai pasiekiamas apie 60 km asfaltuotu keliu.
    Vienas gražiausių salos paplūdimių yra Nungwi paplūdimys. „My Blue“ viešbutis turi privilegiją būti būtent šiame paplūdimyje, priešais krištolinius vandenis ir saulėlydžius, kurie užgniaužia kvapą.

    Maitinimas: pusryčiai

    the-palms-viesbutis-vestuves-zanzibare-2

    The Palms Zanzibar *****

    Kviečiame jus į išskirtiniausią Zanzibaro privačių vilų kompleksą.
    Palmių prieglobstyje įkurtos tik septynios vilos, individualumas, prabanga ir intymi aplinka, tai vieta tiems, kas ieško ramybės… tobulas, romantiškas pabėgimas.
    Nuo pirmos minutės pasijusite lyg kitame pasaulyje. Paslaugus ir dėmesingas personalas, magiškas tiesiog užburiantis restorano maistas, itin didelės vilos su atskiru miegamuoju, svetainės zona ir terasa, o SPA oazėje dirbantys profesionalūs meistrai iš Tailando, Balio, Indijos padės pamiršti stresą, atsikratyti įtampos ir leis pajusti tikro gyvenimo malonumus.

    Maitinimas: viskas įskaičiuota

    ATSIŲSKITE MUMS UŽKLAUSĄ

      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

      © Kelionių agentūra „Pasaulio kelionės“. Visos teisės saugomos.

      Užsisakykite naujienlaiškį!

      Užsisakykite mūsų naujienlaiškį ir karščiausius pasiūlymus gausite pirmieji! Su įmonės privatumo politika galite susipažinti čia

      UŽSISAKYTI

      close-link