Kiwenga Beach Resort ****

VIETA:apie 1 km nuo KIWENGWA kaimo, apie 50 km nuo Zanzibaro oro uosto.

PAPLŪDIMYS:„Kiwengwa“- viešbučio, baltas, minkštas smėlis, nuolaidus įėjimas į vandenyną, apie 100 m nuo registratūros, perėjimas per viešbučio sodą, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

VIEŠBUTIS:Oficiali kategorija šalyje- 4 žvaigždutės, pastatytas afrikietišku stiliumi, 104 numeriai, 4 vieno aukšto pastatai ir 10 vienaaukščių „bungalow“ tipo namelių, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: pagrindinis – „švediškas stalas“, tarptautinė virtuvė, 2 „à la carte“ restoranai (už papildomą mokestį, būtina išankstinė rezervacija): „Mabouzi“ – Afrikos virtuvė, prie paplūdimio – jūros gėrybės, baras vestibiulyje, baras prie baseino, parduotuvė su suvenyrais, papuošalais ir drabužiais, nemokamas belaidis internetas vestibiulyje. Nėra galimybės atsiskaityti kreditinėmis kortelėmis.

KAMBARYS:Standartinis: Dvivietis (galima 1 papildomą vietą), apie 30 m², gerai prižiūrimas, įrengtas afrikietišku stiliumi, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), televizorius, seifas, tinklelis nuo uodų, šaldytuvas (nemokamas vandens butelis), belaidis internetas (mokamas: apie 15 USD/1 prietaisui). Nemokama lovelė vaikui iki 2 metų, užsakant prieš atvykimą. Balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą.
Standartinis su vaizdu į jūrą: Įrengtas kaip standartinis numeris, papildomai: kavos/arbatos rinkinys.
Suite tipo: Dvivietis (galima 1 arba 2 papildomas lovos), apie 45 m², elegantiškas, įrengtas kaip standartinis numeris, papildomai: arbatos/kavos rinkinys, terasa (apie 30 m²), lauko sūkurinė vonia, vaizdas į jūrą. Standartinis numeris su vaizdu į jūrą ir „suite“ tipo numeris – už papildomą mokestį.

SPORTAS IR PRAMOGOS:Baseinas, gėlo vandens, apie 200 m², gylis- 0,7-2,2 m, atskira dalis vaikams, prie baseino nemokami gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, teniso kortai su nemokama įrangos nuoma, paplūdimio tinklinis, sporto salė, sporto ir poilsio programa. Už papildomą mokestį: vandens sportas paplūdimyje (kaitavimas), nardymo centras.

VISKAS ĮSKAIČIUOTA:Pusryčiai (7.00-10.00 val.), pietūs (12.30-14.30 val.), vakarienė (19.30-21.30 val.) „švediškas stalas” pagrindiniame restorane, kava ir arbata, nealkoholiniai gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai vestibiulio bare (10.00–23.00 val.), stiklinėse patiekiami gėrimai, 1 vakarienė kiekviename „à la carte“ restorane (už gėrimus mokama papildomai).

NEMOKAMAI:

  • Paplūdimio paslaugos
  • Belaidis internetas (Wi-Fi)

Viešbučio aprašyme pateikta informacija bei viešbučio teikiamų paslaugų sąrašas, laikas ir jų kainoraštis gali keistis viešbučio administracijos sprendimu.

*Oficiali viešbučio kategorija šalyje skelbiama skyriuje „VIEŠBUTIS“ ir atitinka esamoje šalyje naudojamą kategorizacijos tvarką. Kiekviena šalis naudoja savus kategorijos nustatymo kriterijus. Interneto puslapyje www.itaka.lt ir kelionės dokumentuose žymimas kelionių organizatoriaus ITAKA Lietuva subjektyvus viešbučio vertinimas ir oficiali viešbučio kategorija šalyje.

Maitinimas: viskas įskaičiuota

PATINKA? ATSIŲSKITE MUMS UŽKLAUSĄ

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    © Kelionių agentūra „Pasaulio kelionės“. Visos teisės saugomos.

    Užsisakykite naujienlaiškį!

    Užsisakykite mūsų naujienlaiškį ir karščiausius pasiūlymus gausite pirmieji! Su įmonės privatumo politika galite susipažinti čia

    UŽSISAKYTI

    close-link