Aeolis Thassos Palace ****

VIETA:Ant kalvos, netoli Astridos, apie 1,5 km nuo parduotuvės, apie 7 km nuo POTOS, apie 10 km nuo Limenarijos, apie 70 km nuo Kavalos oro uosto (pervežimas autobusu ir keltu), autobusų stotelė apie 50 m nuo viešbučio (kelionė į Potos- apie 2 EUR).

PAPLŪDIMYS:„Kalami“ – viešas, smėlėtas ir akmenuotas, nedidelis, nuolaidus, vietomis akmenuotas įėjimas į jūrą, rekomenduojama apsauginė avalynė, apie 300 m nuo viešbučio, priėjimas stačiu takeliu, nemokami skėčiai ir gultai. „Psili Ammos“ – vienas iš gražiausių paplūdimių saloje, viešas, smėlis, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 2 km nuo viešbučio, kelis kartus per dieną nemokamas viešbučio autobusas, mokami skėčiai ir gultai (apie 6 EUR/komplektas).

VIEŠBUTIS:Oficiali kategorija šalyje – keturios žvaigždutės, modernus, pastatytas 2011 m., 45 numeriai, 1 pastatas, 3 aukštai, 2 liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, restoranas „Panorama“ – „švediškas stalas“, graikų ir tarptautinės virtuvės patiekalai, baras „Serenity“, konferencijų centras, talpinantis iki 100 žmonių, terasa su vaizdu į jūrą, sodą, nemokamas belaidis internetas. Už papildomą mokestį: interneto punktas (apie 2 EUR /val.), aptarnavimas numeryje, yra lygių skirtumų. Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“.

KAMBARYS:Standartinis: Dvivietis (galima 1 arba 2 papildomos vietos vaikams), apie 21 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, seifas, nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakius prieš atvykimą, balkonas (stalas ir kėdės).

SPORTAS IR PRAMOGOS:Baseinas, stačiakampio formos, gėlo vandens, plotas – apie 150 m², gylis- 0,6-1,6 m, gėlo vandens baseinas vaikams, plotas – apie 60 m², gylis – 0,6 m, prie baseino nemokami skėčiai ir gultai, mokami rankšluosčiai (nuoma: apie 5 EUR), treniruoklių salė, biliardas, žaidimų kambarys ir aikštelė vaikams. Už papildomą mokestį: teniso kortai (apie 5 EUR/val., apšvietimas 15 EUR) su įrangos nuoma, sveikatingumo centras: sauna, hamamas, sūkurinė vonia, masažai.

VISKAS ĮSKAIČIUOTA:Pusryčiai (7.30-10.00 val.), pietūs (13.00-15.00 val.), vakarienė (19.00-21.00 val.) – „švediškas stalas” restorane, užkandžiai, kava, arbata ir ledai vaikams bare (15.00-17.00 val.), nealkoholiniai gėrimai bei vietiniai alkoholiniai gėrimai bare (12.00-22.00 val.).

KONTAKTAI:0030/2593051831, www.aeolis-thassos.gr

NEMOKAMAI:

  • Paplūdimio paslaugos
  • Belaidis internetas (Wi-Fi)
  • Autobusas į paplūdimį

Viešbučio aprašyme pateikta informacija bei viešbučio teikiamų paslaugų sąrašas, laikas ir jų kainoraštis gali keistis viešbučio administracijos sprendimu.

*Oficiali viešbučio kategorija šalyje skelbiama skyriuje „VIEŠBUTIS“ ir atitinka esamoje šalyje naudojamą kategorizacijos tvarką. Kiekviena šalis naudoja savus kategorijos nustatymo kriterijus. Interneto puslapyje www.itaka.lt ir kelionės dokumentuose žymimas kelionių organizatoriaus ITAKA Lietuva subjektyvus viešbučio vertinimas ir oficiali viešbučio kategorija šalyje.

Maitinimas: viskas įskaičiuota

PATINKA? ATSIŲSKITE MUMS UŽKLAUSĄ

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    © Kelionių agentūra „Pasaulio kelionės“. Visos teisės saugomos.

    Užsisakykite naujienlaiškį!

    Užsisakykite mūsų naujienlaiškį ir karščiausius pasiūlymus gausite pirmieji! Su įmonės privatumo politika galite susipažinti čia

    UŽSISAKYTI

    close-link